Auteur / Welkom

— Real Life Name: Joel Reniers
— Gamertag: AlienStorm72
— Geboortejaar: 1972
Facebook
Twitter

“Another visitor. Stay awhile. Stay forever!” Met de legendarische opener van Prof. Elvin Atombender uit het al even beroemde Impossible Mission (Commodore 64, 1983) heet ik u, de lezer, van harte welkom op mijn blog.

Al gedurende enkele jaren schrijf ik – AlienStorm – in mijn (schaarse) vrije tijd artikels betreffende mijn favoriete spelconsole, de Xbox. Mijn oudste werk is jammer genoeg grotendeels verloren gegaan met het verdwijnen van de sites van weleer. In oktober 2007 nam ik een nieuwe start bij X-Power, de oudste en beste Xbox community fansite van België, waar ik ondertussen uitgroeide tot een gewaardeerd recensent. Van deze artikels vindt u hier sinds 16 mei 2008 een becommentarieerd overzicht, inclusief een link naar de volledige post.

Met deze site willen we eveneens aantonen dat een blog niet alleen leuk of informatief dient te zijn, maar dat dit ook in een grafisch mooie omgeving kan, in plaats van de troosteloze, onoverzichtelijke brij die we elders maar al te vaak voorgeschoteld krijgen. Tevens is dit een uitgelezen kans voor de niet-gamers om zich wat meer vertrouwd te maken met de steeds groeiende markt van de videogames. Daarnaast hoop ik van harte dat deze weblog ook zal bijdragen tot de enkele studies (o.a. aan de Associatie K.U.Leuven) omtrent dit onderwerp.

Voor u, beste bezoeker, alvast nog veel leesplezier gewenst!

Joel Reniers a.k.a. AlienStorm
___

18 juli 2011,

Na 81 nieuwsberichten en 62 spelrecensies, een handvol persconferenties plus een gastoptreden in Gametown op TMF (seizoen 1, aflevering 9), trek ik met een laatste review de deur van PowerPlay (voorheen X-Power) definitief achter me dicht. Het project groeide gedurende de voorbije maanden en jaren uit tot een spannend en leerrijk avontuur met heel veel leuke momenten, doch prioriteiten verschuiven in een mensenleven.

Ik wens hierbij de lezer nogmaals te bedanken voor de vele bezoeken!
___

16 mei 2012,

Op de vooravond van E3 2012, meer bepaald de persconferentie van Nintendo op 5 juni, begint stilaan bruikbaar nieuws door te sijpelen van de Wii U. Naar mijn bescheiden mening het ideale moment om via deze blog de nieuwe generatie consoles onder de loep te nemen en de interessantste geruchten – zoals van oudsher niet klakkeloos van één of andere site overgenomen, doch beredeneerd in de juiste context geplaatst – te delen met de lezer…

Van harte welkom!
___

20 juli 2012,

Echter… Mijn geloof in de Nintendo Wii U vervloog aan een indrukwekkend tempo. Ik koos dan ook eieren voor mijn geld en heb de PlayStation Vita aangeschaft, voorwaar een indrukwekkende machine die wel aan al mijn verwachtingen voldoet!

PSN: AlienStorm72

___

17 april 2016,

PlayStation heeft de Vita – misschien wel de beste console ooit – jammer genoeg eigenhandig begraven na de tegenvallende verkoop, mede veroorzaakt door het ontbreken van first-party games. Mijn vertrouwen in Sony is dan ook compleet zoek. Gelukkig lijkt, althans volgens de geruchtenmolen, Nintendo op te staan en weldra uit te pakken met een superconsole zonder daarbij de trouwe fans en hun Wii U in de kou te laten staan. De eerst app van Nintendo voor smartphones, Miitomo, is alvast veelbelovend. We kijken dan ook halsreikend uit naar de NX Switch en steken van wal met updates van de specificaties en launch games.

Later mag je updates verwachten van mijn spannende spelcatalogus!

Welkom terug!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s